Szűrés

A(z) Redmi Note kulcsszót tartalmazó cikkek

Redmi Note 4G – lélekcsere

2014. augusztus 7. -

A kínai Apple-ként is emlegetett gyártó leleplezte a népszerű Redmi Note phablet új kiadását, mely tudását tekintve csak hálózati támogatás, illetve SIM foglalatok frontján tér el már piacon lévő társaitól, burkolata alatt viszont a Mediatek megoldása helyett a Qualcomm négymagos Snapdragon 400 processzora dolgozik.

Tovább

Xiaomi és OnePlus készülékeket forgalmaz hazánkban a WayteQ

2014. augusztus 6. -

A saját márkás termékek mellett a WayteQ számára nem ismeretlen más, hasonlóan jó ár-érték arányú eszközök forgalmazása sem. A WayteQ Hongkong Ltd. és a OnePlus valamint a Xiaomi vállalatok közti megállapodás értelmében a két gyártó négy készüléke válik elérhetővé Magyarországon a WayteQ forgalmazásában, magyar nyelvű menüvel.

Tovább

Tízezer Xiaomi Redmi Note kelt el egy másodperc alatt

2014. július 2. -

Rengetegen várták a Xiaomi óriásmobiljának tajvani premierjét. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy egyetlen másodperc alatt elvitték a teljes, mintegy tízezer készüléket magába foglaló készletet.

Tovább

15 millió Redmi Note-ra kapott előrendelést a Xiaomi

2014. május 5. -

Az egyik legdinamikusabban fejlődő kínai gyártó, a Xiaomi büszkén jelentette be, hogy immár több, mint 15 millió előrendelést regisztrált legújabb phablet készülékére, a Redmi Note-ra.

Tovább